Ce site utilise des cookies afin d’améliorer votre expérience et optimiser nos sites et services.

ACTION Château Musar, Hochar Père et Fils 2013, 14°, 75 cl

ACTION Château Musar, Hochar Père et Fils 2013, 14°, 75 cl

ACTION Château Musar, Hochar Père et Fils 2013, 14°, 75 cl

Ce vin rouge unique du vignoble de Château Musar est fait de vieux Cinsault à faible rendement, de Cabernet Sauvignon et de Grenache, près du village de la vallée de la Bekaa nommé Aana et situé à 1000m d'altitude. Vieilli en fûts de chêne français pendant 9 mois et conçu de façon naturelle et traditionnelle. Ce vin a un nez de fruits des bois, cassis et cerises noires. Il y a également des arômes de cuir, de tabac et de douces épices. En bouche, vous retrouverez des saveures de mûres, de prunes et de feuilles de cassis, avec une touche de canelle et de subtiles notes de café. Ce vin est élégant et bien équilibré avec des tannins fondus et soyeux.

Hochar Père et Fils Red is sourced from specially selected vineyards near the village of Aana (1,000 metres above sea level) in the Bekaa Valley, characterised by deep, gravelly soil over a limestone base. Low yields (25-30 hectolitres per hectare) result in concentrated, complex wines and the altitude keeps the average yearly temperature at around 25 ºC, encompassing cold, snowy winters, mild springs and hot summers.

Hochar Père et Fils 2013 is a blend of Cinsault (50%), Grenache (35%) and Cabernet Sauvignon (15%). The grapes were fermented at temperatures ranging from 27 to 30ºC, with 15 to 20 days maceration in cement vats, followed by 9 months in French Nevers oak barrels. It was blended in the spring of 2015 and bottled later in the same year. The 2013 is a bright ruby red coulour with a nose of dark forest fruits, cassis and black cherries. There are also aromas of leather, tobacco and sweet spices. The palate is enriched with blackberry and mulberry fruit, plums and blackcurrant leaf. With layers of sweet spices such as cinnamon and subtle notes of coffee bean. This wine is well balanced and elegant with soft velvety integrated tannins.

Cépages: Cinsault, (50%), Grenache (35%), Cabernet-Sauvignon (15%)


Vegan wine from organic vineyards.Vin vegan provenant de vignobles bio!

www.chateaumusar.com
www.chateaumusar.co.uk

953563

CHF 25.40

Ajouter au panier

En savoir plus

Cépages: Cinsault, (50%), Grenache (35%), Cabernet-Sauvignon (15%)

Vin vegan provenant de vignobles bio.

Ce vin rouge unique du vignoble de Château Musar est fait de vieux Cinsault à faible rendement, de Cabernet Sauvignon et de Grenache, près du village de la vallée de la Bekaa nommé Aana et situé à 1000m d'altitude. Vieilli en fûts de chêne français pendant 9 mois et conçu de façon naturelle et traditionnelle. Ce vin a un nez de fruits des bois, cassis et cerises noires. Il y a également des arômes de cuir, de tabac et de douces épices. En bouche, vous retrouverez des saveures de mûres, de prunes et de feuilles de cassis, avec une touche de canelle et de subtiles notes de café. Ce vin est élégant et bien équilibré avec des tannins fondus et soyeux.   

Hochar Père et Fils Red is sourced from specially selected vineyards near the village of Aana (1,000 metres above sea level) in the Bekaa Valley, characterised by deep, gravelly soil over a limestone base. Low yields (25-30 hectolitres per hectare) result in concentrated, complex wines and the altitude keeps the average yearly temperature at around 25 ºC, encompassing cold, snowy winters, mild springs and hot summers. 

Hochar Père et Fils 2013 is a blend of Cinsault (50%), Grenache (35%) and Cabernet Sauvignon (15%). The grapes were fermented at temperatures ranging from 27 to 30ºC, with 15 to 20 days maceration in cement vats, followed by 9 months in French Nevers oak barrels. It was blended in the spring of 2015 and bottled later in the same year. The 2013 is a bright ruby red coulour with a nose of dark forest fruits, cassis and black cherries. There are also aromas of leather, tobacco and sweet spices. The palate is enriched with blackberry and mulberry fruit, plums and blackcurrant leaf. With layers of sweet spices such as cinnamon and subtle notes of coffee bean. This wine is well balanced and elegant with soft velvety integrated tannins.

www.chateaumusar.com
www.chateaumusar.co.uk